WATERLANDERS op festival OVER de VLOED

Waterlanders is een spectaculaire muzikale lichtvoorstelling door middel van video mapping. Er ontstaat een optische illusie tussen 2D en 3D, tussen projectie en realiteit. Dat is wat je kunt verwachten van Waterlanders op zaterdag 4 juni in Termunterzijl nabij het Cremergemaal.

De voorstelling start om 22.30 uur, maar voorafgaand aan de voorstelling (rond 22.00 uur) wordt het Waterlanderslied door Cees Oosterwijk gezongen met een poëtische intro door Frédérique Bijl. Beiden verbonden aan DichterbijKunst.

‘Waterlanders’ is letterlijk en figuurlijk het lichtpunt en slotstuk van de zaterdagavond in Termunterzijl op zaterdag 4 juni. Een klein uur na zonsondergang start de voorstelling (uiterlijk 22.45 uur), zodat in de duisternis van de late avond alle ogen en oren van de bezoekers naar ‘Waterlanders’ worden getrokken en de reflectie op het water optimaal is. De totale voorstelling duurt 20 minuten. Deze voorstelling is de moeite van het bezoeken waard, dit wil je niet missen!

Kijk verder als je meer wilt weten over de achtergronden, de techniek en de mensen achter de voorstelling en over het festival OVER de VLOED

waterlanders poster3

 

 

« »