RT @Nasrdin_Dchar: Inderdaad we zijn gebleven. En nu zijn we burgemeesters, we zijn beste voetballers, we zijn chirurgen en ondernemers, we…

Dit gedacht, dat gedicht Wat heerlijk als je een circuit kunt kopen Om er snoeihard en oorverdovend overheen te sc… https://t.co/gWNG2jQsBP

DichterbijKijken

DichterbijKunst zorgt voor creatieve impulsen in bestaande en nieuwe zaken. DichterbijKunst komt met ideeën, concrete voorstellen of met een tijdelijke metamorfose.

Van idee via concept naar creatie. Van een eerste aanzet tot een machtige partituur. Soms als een eigenwijze zelfstandige uiting, dan weer als nieuw behang op bestaande muren. DichterbijKunst werkt samen. Altijd weer.

Actueel:

kasteel als filmdoek

Wijchen herdacht dit jaar WOII en vierde 70 jaar bevrijding op 3 mei met de bijzondere voorstelling ‘Slagen voor de Vrijheid‘ in de kasteeltuin. De kasteelmuur fungeerde daarbij als filmdoek, de slotgracht als spiegel. DichterbijKunst maakte dit klankbeeld van ipad sketches, teksten, animaties en muziek.  Ook de poëtische teksten en ipad sketches die de leerlingen Lees verder »